Kutyaiskola

Dogmopolite

Kutyaiskola Debrecen

Nem elég, ha a kutyád ért téged, Neked is értened kell a kutyádat!

Elvárjuk a kutyáinktól, hogy tudják mikor, mi a megfelelő viselkedés és a felpörgött vagy éppen monoton mindennapokban, problémamentes társaink legyenek. Sokan azonban nincsenek tisztában kutyájuk igényeivel, vagy azzal, hogy mikor mit és miért csinál. Ebben leszünk mi a gazdik segítségére és adunk eszközöket a kezükbe az alapvető engedelmes feladatok elsajátítása mellett azért, hogy amikor például a kutya hisztérikus ugatásba kezd, akkor a gazdi lássa és értse, hogy mit szeretne, vagy mi lehet a kiváltó ok, és hogyan tudja ezt megfelelően kezelni. A kölcsönös tisztelet és az egyértelmű, következetes kommunikáció az alapja mindennek úgy, hogy figyelembe vesszük a kutyánk határait, képességeit, egyéniségét, habitusát. Nekünk is értenünk kell őket és stabil, erős támaszt kell, hogy nyújtsunk a mindennapokban. A kutya családtag, így tudniuk kell, hogy számíthatnak ránk minden szituációban, épp úgy, ahogy mi is számíthatunk rájuk.

 

kutyaiskola debrecen

Csoportos képzések

Csoportos képzéseinken Önnek és kutyájának lehetősége lesz arra, hogy más kutyákkal és gazdáikkal szocializálódjon, elősegítve ezzel a fontos szociális készségek fejlődését és tartós kötődések kialakulását. Tapasztalt kiképzőkből álló csapatunk vezetésével ezek az órák a gyakori viselkedési problémákkal, az engedelmességi képzéssel és az alapvető parancsokkal foglalkoznak.

Csoportos tréningjeink strukturált tananyagot kínálnak, amely minden résztvevő számára megfelelő ütemben halad. Legyen szó akár új kölyökkutyáról, akár felnőtt kutyáról, kiképzőink a tréninggyakorlatokat az egyéni igényekhez igazítják. Ráadásul a csoportos környezet lehetővé teszi a valós életbeli zavaró tényezők alkalmazását, ami segít a kutyáknak a különböző helyzetekben való összpontosítás és az impulzuskontroll fejlesztésében.

A csoportos tréningen való részvétel nem csak kutyája engedelmességét és viselkedését fejleszti, hanem egyúttal lehetőséget biztosít arra is, hogy kapcsolatot teremtsen a többi kutyatulajdonossal, tapasztalatot cseréljen, és támogató közösséget építsen. Csatlakozzon hozzánk csoportos tréningjeinkre, és legyen tanúja kutyája viselkedésének és a vele való kapcsolatának pozitív átalakulásának.

Egyéni foglalkozások

Az egyéni foglalkozások során Ön és kutyája személyre szabott útmutatást kap tapasztalt oktatóinktól, akik felmérik kutyája viselkedését, meghatározzák a fejlesztendő területeket, és személyre szabott, csak az Ön számára kidolgozott képzési programot dolgoznak ki. Ez a személyre szabott megközelítés lehetővé teszi a célzott tréningeket, amelyek hatékonyan kezelhetnek olyan speciális kihívásokat vagy célokat, amelyeket csoportos keretek között nehéz lenne megcélozni.

Az egyéni foglalkozások során trénereink osztatlan figyelmet szentelnek Önnek, ami lehetővé teszi a mélyreható megbeszéléseket, bemutatókat és azonnali visszajelzéseket. Ez a személyre szabott figyelem gyorsabb fejlődést és jobb eredményeket tesz lehetővé. Akár viselkedési problémákról, akár haladó engedelmességi képzésről vagy speciális készségekről van szó, kikézőink szorosan együttműködnek Önnel és kutyájával a kívánt eredmények elérése érdekében.

Az egyéni foglalkozások az Ön igényei szerint ütemezhetők, így rugalmasan illeszkednek elfoglalt életmódjához. Egy elkötelezett kiképzővel megkapja a szükséges támogatást és útmutatást a legkülönbözőbb kihívások leküzdéséhez és a kutyája számára kitűzött képzési célok eléréséhez. Induljon el ezen a személyre szabott képzési úton a Dogmopolite segítségével, és tapasztalja meg, milyen átalakító hatással lehet kutyája viselkedésére és a vele való kapcsolatára.

Oktatóink

Szalontai Gréta

Szalontai GrétaTöbbféle kutyatréneri tanfolyamot végeztem el, többféle módszerben, rendszeresen járok előadásokra, workshopokra, szemináriumokra, hogy minél több tudást szívjak magamba. 7 éve többféle magán és csoportos képzést vezettem már vezető és segítő oktatóként. Korábban éveken keresztül menhelyen önkénteskedtem, ahol sokféle kutyával és sokféle problémával találkoztam. Szívügyem a mentett kutyák helyzete, a sajátom is menhelyről mentett. Ezek mellett life coach végzettségem is van, mely sokat fejlesztett a kommunikációmon és hogy az egyes helyzetekben a problémák helyett a megoldásra fókuszáljak. A jelenlegi kutyám egy belga juhász-erdélyi kopó jellegeket mutató keverék, aki egészen szélsőséges viselkedéseket tud hozni, a különböző helyzetekben. A nehéz természete alázatra és nyitottságra tanított, hogy ne megszokásból kezeljem a helyzeteket, hanem legyek jelen, és igazodjak a pillanat adta lehetőségekhez és keretekhez. Szabadidőmben szeretek lovakkal dolgozni, földről és hátról egyaránt. Bár két egészen eltérő fajról van szó, a tőlük tanultaknak hasznát veszem a kutyás munkámban is.

Nyikos Orsolya

Nyikos OrsolyaNyikos Orsolya vagyok, kutya-fizioterapeuta és kiképző. Több mint 20 éve kutyázom, ami idő alatt számtalan kutyával és esettel találkoztam. Szeretem a problémákat komplex egészként kezelni, a gazdikkal együtt, hiszen olyan nincs, hogy csak a kutyus a hibás. Több sportban szereztem tapasztalatot (agility, frisbee, canicross) és értem el eredményeket a kutyáimmal. Folyamatosan webináriumokon és továbbképzéseken igyekszem bővíteni és frissen tartani tudásomat. Fontos számomra a tiszta és nyílt kommunikáció minden fél részéről, amit szeretek fura, de szemléletes példákkal fűszerezni. 2019-ben lehetőségem adódott pónik agilityre történő kiképzésére, ami alapjaiban változtatta meg a képzéshez való hozzáállasomat.

Csoportok

Csoport elnevezésKorosztályJelentkezési feltétel
Ovi csoport 3-6 hónapos kor között kötelező: parvó, 2 kombinált oltás,
javasolt: kennelköhögés elleni védelem
Felnőtt kezdő csoport 6 hónapos kortól kötelező: kombinált, veszettség elleni oltás,
javasolt: kennelköhögés elleni védelem
Haladó csoport Ha nem iskolánkban végzett, úgy előzetes egyeztetés és felmérés szükséges a részvételhez kötelező: kombinált, veszettség elleni oltás,
javasolt: kennelköhögés elleni védelem
Szenior csoport (igény szerint csoportbontásban) kistestű 10+ év, közepes testű 8+ év, óriástestű 7+ év  kötelező: kombinált, veszettség elleni oltás,
javasolt: kennelköhögés elleni védelem
Tematikus csoportok haladó párosok számára, igény szerint kötelező: kombinált, veszettség elleni oltás,
javasolt: kennelköhögés elleni védelem

Díjszabás

Szolgáltatás 
Csoportos oktatás (10 alkalom) 1. kutya 65 000 Ft
Csoportos oktatás (10 alkalom) minden további kutya 52 000 Ft
Egyéni foglalkozás iskolánkban 7000 Ft
Egyéni foglalkozás egyéb helyszínen 8000 Ft

Egy csoportban legfeljebb 8 kutya vesz részt - Csoport induláshoz minimum 5 kutyával lehetséges.

Kapcsolatfelvétel

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Invalid Input